SI ŽELITE GLADKO IN SIJOČO KOŽO Z ZMANJŠANIMI PORAMI?

AquaGold fine touch

je postopek, ki nam omogoča to doseči na enostaven način, v kratkem času in brez potrebe po posebnem okrevanju. 

Gre za patentirani postopek, ki z uporabo kot las tanke igle omogoča, da na neboleč način vnesemo v kožo na idealno globino 600 mikronov mešanico najsodobnejših pomlajevalnih snovi.

  • pore zmanjšamo z mikro-”Botoksom”. Obenem se lahko zmanjša tudi čezmerno znojenje na nekaterih delih obraza in produkcija maščob, kar je posebej ugodno za osebe z mastno in mešano kožo. 

  • drobne gubice gladimo s hialuronsko kislino in s trombociti obogateno lastno plazmo

  • drobne poakenske brazgotine Izboljšamo s hialuronsko kislino in s trombociti obogateno lastno plazmo

  • učinke laserskih posegov in kemičnih pilingov še dodatno izboljšamo  z določenimi vitamini in s trombociti obogateno lastno plazmo, ki vsebuje številne rastne faktorje

Postopek je neboleč, koža je po njem minimalno kratkotrajno pordela.

1_photoshop.jpg

Hialuronska kislina je mehka, gelu podobna snov, ki absorbira vodo in omogoča bogato hidracijo kože in s tem izboljša čvrstost, elastičnost in mehkobo kože na mestu, kjer jo injiciramo. Primerna je za obraz, vrat, dekolte in hrbtišča rok.

”Botoks”, ki ga vnesemo v usnjico (in ne v mišico), omogoča krčenje kožnih por. Poleg CO2 laserja je edino priznano zdravljenje, ki ima dejanski fizični učinek na velikost por.  Primeren je za obraz.

Rastni faktorji, ki se nahajajo v lastni plazmi, obogateni s trombociti, stimulirajo kožo k tvorbi novih kolagenskih vlaken, omogočajo celjenje kože po laserskem posegu, izboljšanje izgleda poakenskih brazgotin in glajenje drobnih gub. Primerni so za obraz, vrat in dekolte.

Iglice AQUAGOLD® fine touch™, ki omogočajo vnašanje omenjenih snovi v določeno globino kože (spodnji del povrhnjice in zgornji del usnjice), so tanjše od človeških las. Kanali v iglah omogočajo vitaminskemu serumu, rastnim faktorjem, botoksu ali/in hialuronski kislini enostaven in zanesljiv prehod v kožo.

Gre za prvi postopek, pri katerem so zdravilne in druge učinkovine lahko zanesljivo in direktno vnešene v kožo in ne na ali pod njo.

Učinek takšnega postopka je začasen, traja do 3 mesece. Idealen je za osvežitev videza, posebej pred pomembnimi dogodki, ki jih načrtujete v bližnji prihodnosti in si želite, da bi na njih zablesteli v vsem sijaju.