ODPRAVLJANJE GUB IN ZATEZANJE KOŽE

Številni postopki za pomlajevanje upočasnjujejo staranje kože in izboljšujejo oziroma podaljšajo učinek drugih, bolj agresivnih kirurških postopkov.

Izkušeni dermatologi, ki se poleg osnovne dermatologije ukvarjajo tudi z estetsko dermatologije, uporabljajo pri estetskih postopkih znanstveno dokazano najsodobnejšo tehnologijo. Vsaka koža je edinstvena, zato je vsak poseg prilagojen posamezniku. Bolj zdrav in mlajši videz je dandanes moč doseči brez invazivnih kirurških posegov. 

Tisti, ki vas motijo gubice od pretiranega izpostavlanja soncu ali zaradi staranja, imate v mnogih sodobnih dermatoloških ordinacijah na voljo številne preizkušene in varne postopke za doseganje mlajšega in sijočega videza kože. Med najbolj priljubljenimi v sodobnem svetu estetike so na kratko predstavljeni v nadaljevanju.

 
Shutterstock_aquagold za web.jpg

AQUAGOLD® fine touch™

je največja novost na trgu estetskih postopkov. Najsodobnejše pomlajevalne snovi, ki jih koža potrebuje za sijoč, mladosten videz s pomočjo tankih zlatih iglic povsem neboleče vnesemo v kožo in na ta način omogočimo zmanjšanje por in rdečice kože, izboljšata se tudi tonus in struktura kože. Koža dobi izjemno sijoč in pomlajen videz. Drobni vbodi zlatih iglic kožo vzpodbujajo, da se tvorijo nova kolagenska in elastična vlakna, ob tem se sproščajo pomembne snovi, ki prispevajo k pomlajevanju in zaviranju staranja, kot so rastni faktorji.

 

MIŠIČNI RELAKSANS (Botoks)

Ko je mišični relaksant vbrizgan v določen predel obraza, zmanjša moč obraznih mišic. Zaradi tega postanejo dinamične gubice (npr. gube, ki jih na čelu povzroči mrščenje, gubice okrog oči in navpične gube med obrvmi), manj vidne.

Uporaba izdelka je komaj opazna, zato je vaš obraz po posegu videti sproščen in naraven. Igla za vbrizgavanje je tako tanka, da ne pusti vidnih sledi.

 
a0a62b_7887d3fc7ab44a6e9d18008654b90097-mv2 copy0.png

POLNILA (Hialuronska kislina)

Sodobna polnila, ki morajo biti ustrezno klinično preverjena, se uporablja predvsem za zabrisovanje in glajenje gubic in vračanje kožnega volumna. 

 

POSEGI Z LASERJI

Napredek v tehnologiji je v zadnjih dveh desetletjih dramatično povečal možnosti varnega in učinkovitejšega zdravljenja kožnih sprememb različne narave. Z laserji je moč reševati probleme staranja kože, ki so posledica prirojenih lastnosti, izpostavljanja sončnim žarkom, vplivov iz okolja, stresa itd. Odstranjuje se lahko določene benigne kožne izrastke, žilne spremembe, pigmentne madeže, tetovaže, odvečne dlake, uporablja se jih v kirurgiji. Uporabljajo se tudi za zdravljenje nekaterih kožnih obolenj; na primer aken, folikulitisa, vitiliga, luskavice, itd.  Popolno telo – ali vsaj popolna koža – dandanes nista več tako nedosegljiva. Posegi z laserji so hitri in relativno neboleči.  Strokovnjaki na področju laserske dermatologije pri vseh omenjenih laserskih postopkih uporabljajo znanstveno dokazano najsodobnejšo tehnologijo. Vsaka koža je edinstvena, zato mora biti vsak poseg prilagojen posamezniku. 

 
shutterstock_641754163.jpg
 

LASTNA PLAZMA, OBOGATENA S TROMBOCITI

Injeciranje lastne plazme, obogatene s trombociti je naravna, varna in učinkovita metoda pomlajevanja, ki vzpodbudi tkivo k intenzivnemu obnavljanju in tako izboljšanja strukturo kože ter omogoči naraven, svež in mladosten videz. 

 

 

 

 

 

DRUGO

"Anti-ageing" medicina, tehnologija, farmacija ter kozmetična industrija vam vsak dan ponujajo nove rešitve za specifične težave, povezane s staranjem kože. Specialist dermatolog vam lahko svetuje glede najsodobnejših metod, posegov in sredstev, ki so v dermatoloških ordinacijah na voljo za zagotavljanje vrhunskih učinkov.