AQUAGOLD® fine touch™ - Zlati koktejl za vašo kožo

SI ŽELITE GLADKO IN SIJOČO KOŽO Z ZMANJŠANIMI PORAMI?

Postopek, imenovan AQUAGOLD® fine touch™, je največja novost na trgu estetskih postopkov.

Najsodobnejše pomlajevalne snovi, ki jih koža potrebuje za sijoč, mladosten videz s pomočjo tankih zlatih iglic povsem neboleče vnesemo v kožo in na ta način omogočimo zmanjšanje por in rdečice kože, izboljšata se tudi tonus in struktura kože. Drobni vbodi zlatih iglic kožo vzpodbujajo, da tvori nova kolagenska in elastična vlakna, ob tem se sproščajo pomembne snovi, ki prispevajo k pomlajevanju in zaviranju staranja, kot so rastni faktorji. Postopek lahko opravi samo izkušen strokovnjak.

AQUAGOLD® fine touch™”je najsodobnejši postopek, ki nam omogoča to doseči na enostaven način, v kratkem času in brez potrebe po dodatnem okrevanju.

Gre za patentirani postopek, ki z uporabo kot las tankih 24K iglic omogoča, da na neboleč način vnesemo v kožo na idealno globino 600 mikronov mešanico najsodobnejših pomlajevalnih snovi. Kaj bomo pri določeni osebi vnesli, se odločamo glede na stanje njene kože in morebitne težave, ki jih oseba ima s svojo kožo obraza, vratu, dekolteja ali kateregakoli dela telesa.

Najbolj pogosto uporabljene snovi:

  • pore zmanjšamo z “mikro-Botoksom”.

  • Tudi pretirano produkcijo maščob ali čezmerno znojenje na nekaterih predelih obraza lahko vidno popravimo z “mikro-Botoksom”, kar pomeni veliko olajšanje osebam z mastno in mešano kožo (seboreja).

  • drobne gubice gladimo s hialuronsko kislino in s trombociti obogateno lastno plazmo

  • drobne poakenske brazgotine izboljšamo s hialuronsko kislino in s trombociti obogateno lastno plazmo

  • učinke laserskjih posegov in kemičnih pilingov še dodatno izboljšamo z določenimi vitamini in s trombociti obogateno lastno plazmo, ki vsebuje številne rastne faktorje


Postopek je neboleč, koža je na tretiranih predelih takoj po posegu blago pordela, sijoča, gladka. Opravi ga lahko samo izkušen strokovnjak z znanjem o sestavi kože, njenih potrebah in morebitnih bolezenskih stanjih, kot tudi o delovanju vnešenih sestavin.

FFImage.jpg3.jpg
FFImage.jpg2.jpg

Prebadanje kožne površine z drobnimi 24K iglicami predstavlja varen in natančno kontroliran način ustvarjanja drobnih kanalčkov v koži, skozi katere lahko izbrane snovi pronicajo v plasti kože, kjer omogočajo svoje optimalne učinke. Obenem pa zaradi drobnih, prostemu očesu nevidnih ranic v koži, povzročijo intenzivni odziv tkiva v okolici tako, da vzpodbudi tvorbo novih kolagenskih in elastičnih vlaken ter rastnih faktorjev ter drugih snovi, potrebnih za obnovo kože in njen mladostni videz. Omenjeni sodobni postopek strokovno imenujemo “Perkutana indukcija tvorbe kolagena”.

24 K iglice AQUAGOLD® fine touch™, ki omogočajo vnašanje omenjenih snovi v določeno globino kože (spodnji del povrhnjice in zgornji del usnjice), so tanjše od človeških las. Kanali v iglah omogočajo rastnim faktorjem, botoksu ali/in hialuronski kislini, kolagenu, vitaminskim serumom…enostaven in zanesljiv in enakomeren prehod v kožo.Koktajl, ki ga med postopkom varno in enakomerno vnašamo v kožo, lahko vsebuje katerokoli mešanico navedenih snovi:

Hialuronska kislina je mehka, gelu podobna snov, ki nase veže vodo in tako omogoča koži bogato hidracijo. Na ta način vidno izboljša čvrstost, elastičnost in mehkobo kože na vseh predelih, kjer jo injiciramo.


”Botoks” -. v tem primeru gre za najsodobnejši način uporabe botulinskega toksina v obliki “mikro botoks”; uporabimo močno razredčen Botoks, ki ga vnesemo v usnjico (in ne v mimično mišico), ob tem omogoča krčenje kožnih por, zmanjšanje rdečine, pretirane mastitve, znojenja…Zagotovo je to odlična rešitev za vse, ki jim razširjene pore predstavljajo velik problem.


Rastni faktorji, ki se nahajajo v naši lastni plazmi, obogateni s trombociti, stimulirajo kožo k tvorbi novih kolagenskih vlaken, omogočajo celjenje kože po laserskem posegu, izboljšajo videz poakenskih brazgotin in glajenje drobnih gub, izboljšajo izgled strij…Injiciranje lastne, s trombociti obogatene plazme (PRP), sodi dandanes med najbolj učinkovite postopke za zdravljenje moške plešavosti in nekaterih drugih oblik izpadanja las. Vnašanje PRP v kožo s pomočjo drobnih 24K iglic je zaradi dodatne stimulacije še posebej učinkovito


Z omenjenim postopkom lahko vnašamo v kožo tudi: kolagen, vitamine, antioksidante…”koktajl” vnešenih snovi prilagajamo posamezniku. Katere snovi in v kakšni količini jih lahko vnašamo v kožo, lahko lahko odloča le strokovnjak, ki ima na eni trani poglobljeno znanje o koži, njeni sestavi, njenih potrebah in morebitnih napakah ter boleznih. Na drugi strani pa mora natančno poznati aktivne učinkovine, ki jih sme uporabljati ob takšnem postopku.

Pred posegom

Pred posegom

Po posegu

Po posegu

AQUAGOLD® fine touch™ predstavlja prvi postopek, pri katerem so zdravilne in druge učinkovine lahko zanesljivo in direktno vnešene v kožo, in ne na ali pod njo.

Učinek v kožo vnešenih snovi traja nekaj mesecev, učinek samega “mikroinjiciranja” in s tem pomlajevanja kože pa je dolgotrajen, kar še najlepše lahko opazujemo pri izboljšanju poakenskih in drugih brazgotin. Ker se učinki idealno dopolnjujejo, jih je smiselno redno ponavljati.

Postopek je idealen tudi za priložnostno osvežitev videza, posebej pred pomembnimi dogodki, ki jih načrtujete v bližnji prihodnosti in si želite, da bi na njih še posebej zablesteli.

“Postopek, imenovan AQUAGOLD® fine touch™, je največja novost na trgu estetskih postopkov in ponosni smo, da vam lahko kot prvi v Sloveniji ponudimo zlati koktejl za mladosten videz vaše kože. S posebnimi mikro tankimi zlatimi iglicami izkušen dermatolog povsem neboleče vnese v kožo vrhunske sestavine za pomlajevanje kože. Zlati koktelj, ki pronica v kožo, zapira pore, zmanjšuje rdečino kože, izenačuje tonus in strukturo kože in vpliva na pomlajevanje”

Svetovno popularnost mu je dala Kim Kardashian, ki s pomočjo tega postopka vzdržuje mladosten videz in sijaj svojega obraza.