DNEVI OSVEŽITVE VAŠE KOŽE PO KONCU POLETJA

Koža je zaradi delovanja zunanjih vplivov, kot so vročina, sončni žarki, veter, pogosto kopanje v poletnem obdobju, izsušena. Največje težave imajo posamezniki, ki že sicer trpijo zaradi suhe in še posebej občutljive kože. Koža, ki je izsušena, je bolj občutljiva na kemijske in fizikalne vplive iz okolja. Njena zaščitna vloga je okvarjena, kar je razlog za dodatno izgubo vode. Izsušena  koža ne deluje prav nič privlačno, še posebej, kadar se prične luščiti.

Za vas smo pripravili razkošno razvajanje s sadnimi kislinami in svetlobno terapijo. Da bo koža spet zasijala in se tako ojačana uprla procesom staranja.

 

 

20% POPUST NA JESENSKO RAZVAJANJE OD SONCA IN VROČINE UTRUJENE IN IZSUŠENE KOŽE S KEMIČNIM PILINGOM IN FOTOBIOMODULACIJO

Ugodnost velja do 15.10.2018

 

 

shutterstock_154884113.jpg

 

Za ohranjanje mladostnega in sijočega videza vaše od poletja utrujene kože smo pripravili posebne ugodnosti: 

Površinsko in srednje globoko luščenje z naravnimi sadnimi kislinami in fotobiomodulacijo. 

Kemično luščenje kože oz. piling se uporablja za glajenje kože in odpravljanje posledic izpostavljanja ultravijoličnim žarkom predvsem na obrazu, vratu, dekolteju, hrbtiščih rok… Po kemičnem luščenju dobi koža bolj svež, svilnat, sijoč in mladosten videz. 

Kemičnemu luščenju kože bomo dodali tudi nadvse ugodno sodobno obsevanje -fotobiomodulacijo oziroma fototerapijo. To je sodobna metoda zdravljenja, ki uravnava številne celične procese preko delovanja na njen metabolizem. 

Takoj po kemičnem luščenju, ko odstranimo odmrle celice s kožnega površja, omogočimo boljšo prodornost zdravilne svetlobe določene valovne dolžine. Fotobiomoulatorno obsevanje s svetlobo določene valovne dolžine deluje na fotoreceptorje na površini kožnih celic. 

Tako dosežemo številne ugodne učinke v boju proti napakam, ki so se zgodile v vaši koži ob brezskrbnem poletnem uživanju. In se bodo pokazale sčasoma kot pigmentni madeži, razširjene žilice, stanjšanje kože, da ne omenjamo predrakavih in rakavih sprememb. 

Celica se odzove na takšno obsevanje z večjo proizvodnjo energije, kar vodi v številne učinke: hitrejše popravilo napak, ki so nastale ob obsevanju s sončnimi žarki, pospešitve regeneracije kože, pospešeno tvorbo kolagenskih vlaken, povečanje prekrvavitve in limfnega pretoka, imunomodulacijo, tvorbo rastbnih faktorje. Tak postopek je prijeten, hiter in popolnoma neboleč.

 

 Kemična raztopina, ki jo med posegom nanesemo na kožo, odstrani odmrle kožne celice in spodbudi nastajanje novih. Po takšnem postopku je koža sijoča, na potip mehkejša in ima zdrav, mladosten izgled.

 

fotobiomodulacija.jpg

Za dosego vidnega izboljšanja skozi daljše časovno obdobje priporočam, da kemično luščenje kože s fotobiomodulacijo vsaj enkrat mesečno. Ob tem postopno višamo koncentracijo sadne kisline (običajno glikolne) ter podaljšujemo čas nanosa kisline. Takšno redno vzdrževanje učinkovito preprečuje  prezgodnje staranja vaše kože. 

 

Če se boste odločili sočasno tudi za injiciranje botulinskega toksina, vam tudi za to nudimo 10% popust.