Počutite se dobro v svoji koži!

V našem dermatološkem centru vam odslej v varnem, prijetnem in sproščujočem okolju omogočamo tudi obrazno refleksoterapijo. Skozi dolga stoletja se je izkazala kot prijetna in učinkovita metoda, ki lahko zmanjšuje vsakodnevni stres, izboljša zbranost in vitalnost.

shutterstock_1027361710.jpg

Obrazna refleksoterapija je globoko sproščujoča, prijetna in neboleča terapija. S stimulacijo refleksnih con in akupresurnih točk na obrazu se izboljša krvni obtok, stimulira živčevje in meridiane/energijske poti po celem telesu, kar ugodno vpliva na zdravje. Deluje tudi kot naravni lifting; omehčajo se linije obraza in izboljša se ten kože. Obrazna refleksoterapija občutno izboljša počutje in omili posledice stresa.

Refleksoterapija je neinvazivna in zelo učinkovita metoda brez stranskih učinkov. Zmanjšuje stres, povečuje zbranost in vitalnost ter krepi imunski sistem. Ponovno vzpostavi homeostazo – ravnovesje v telesu. Je terapevtska metoda, ki jo z rokami izvajamo na obrazu in združuje kitajsko tradicionalno medicino, znanja iz Andov in Vietnama ter tudi spoznanja sodobne nevrološke znanosti

In če velja – kakor zunaj, tako znotraj, lahko z ljubečimi dotiki obraza spremeni tudi notranjost.