Biorevitalizacija kože z izdelkom PRX-T33

WiQo® je italijanska linija dermatoloških izdelkov, ki na popolnoma drugačen, inovativni,  način spodbuja naravno regeneracijo kože. 

Med najbolj revolucionarne novosti iz linije WiQo® uvrščamo tretma z izdelkom PRX-T®33 kjer na neinvaziven način, brez uporabe igel, spodbudimo biorevitalizacijo kože. Gre za gel, ki se nanaša na kožo s posebno masažno tehniko.

shutterstock_82198840.jpg

Sestava je patentirana in temelji na nizki koncentraciji vodikovega peroksida (H2O2) in 33% triklorocetni kislini (TCA), dodana pa je tudi koična kislina. Posebnost PRX-T®33  je ravno v kombinaciji TCA z nizko koncentracijo (H2O2) , ki preprečuje piling efekt ter pospešuje procese celjenja in obnovo tkiv.

Postopek je primeren za izboljšanje naslednjih stanj na koži: fotostaranje in kronostaranje (zmanjšan tonus kože obraza, vratu in dekolteja), sveže brazgotine, strije in tudi melazma.


Po tretmajih koža postane bolj čvrsta in sijoča, njen ten je bolj enakomeren.

  • PRX-T®33 je zelo učinkovit kot samostojni tretma, lahko pa se uporablja tudi v kombinaciji z ostalimi metodami pomlajevanja (s filerji, z laserjem, microneedling-om, radiofrekvenčno terapijo, mezoterapijo, pomlajevanjem z lastno plazmo, obogateno s trombociti …). V teh primerih pride do sinergije z učinki omenjenih postopkov in zato še boljšega rezultata.

  • PRX-T®33 je primeren za ženske in moške vseh starosti, uporabljamo ga lahko tudi pri otrocih, za izboljšanje brazgotin (po noricah, gnojnih vnetjih, kot je impetigo,…)


Glavne prednosti postopka PRX-T®33 ® so v tem, da:

  • se tretma lahko izvaja skozi vse leto, tudi v poletnem času, saj ni fotosenzitivnosti

  • poseg je kratek, traja 15 minut, prvi učinek je viden takoj po posegu

  • postopek je neboleč, ne povzroča otekanja ali modric

  • koža se po tretmaju ne lušči, zatose lahko takoj vrnete k vsakodnevnim aktivnostim

  • je izjemno varen – PRX-T®33 je kot patentirana formula na trgu že od leta 2012.


Za dolgoročno učinkovitost priporočamo 3-5 tretmajev s časovnim razmakom enega tedna. Priporočamo, da se postopek ponavlja vsakih 6-8 mesecev. 

Zaradi takojšnjega vidnega učinka se mnogi odločajo tudi za samostojni tretma pred pomembnejšimi dogodki.