NAJSODOBNEJŠI NAČIN ODPRAVLJANJA ŠTEVILNIH ZNAKOV STARANJA KOŽE

Sodobni svetlobni aparat Nordylis je poimenovan po čudovitem severnem siju. Enkratna “klinična inteligenca” aparata omogoča učinkovito zdravljenje in obenem omejuje tveganje nastanka neugodnih stranskih učinkov.

Zdravniku specialistu omogoča varno uporabo primernih tehničnih parametrov svetlobne energije (valovnih dolžin uporabljene svetlobe, energijske gostote, trajanja pulza, hitrosti potopka), prilagojeno vsakemu posamezniku.

V dveh desetletjih nenehnega razvijanja in tehnološkega izpopolnjevanja, so izjemni strokovnjaki s področja laserske tehnologije in obenem laserske dermatokirurgije uspeli v enem aparatu združiti prednosti laserske in intenzivne pulzne svetlobe. Teoretične osnove, plod nekaj desetletnega znanstvenega raziskovanja, so uspeli v praksi udejanjiti za izdelavo enega najbolj učinkovitih in varnih visokoenergetskih svetlobnih virov.

V rokah izkušenega strokovnjaka s področja dermatološke laserske kirurgije nudi do nedavnega neverjetne možnosti zdravljenja številnih kožnih nepravilnosti in estetsko motečih sprememb, kot so pigmentni madeži, razširjene žilice, odvečne dlake. Predstavlja najsodobnejši način odpravljanja številnih znakov staranja kože.

obraz prej in potem.jpg

Rešitve, ki jih ponuja najnovejši Ellipsov vir svetlobne energije, bazirajo na kombinaciji dveh najbolj naprednih, znanstveno potrjenih tehnologij, razvitih v njihovih lastnih tehnoloških laboratorijih. To sta Ellipsovo edinstveno filtriranje svetlobe z dvojnimi filtri in tehnologija kvadratnih pulzov. Prva omogoča pomembne prednosti pred klasično lasersko in IPL tehnologijo. Odstrani nepotrebne valovne dolžine svetlobe in omogoča delovanje le v tistih valovnih dolžin, ki so v določenem primeru in za določen namen optimalne. 

Na eni strani omogoča absorbcijo filtrirane svetlobe v več "absorbcijskih valovih" določene tarče (kar pomeni, da se lahko v neki tarči absorbira več svetlobne energije kot v primeru laserske svetlobe določene valovne dolžine), na drugi strani pa se ne absorbira v nekaterih tarčah v koži (na primer v vodi), kar se dogaja pri klasičnih IPL aparatih. Prav tako so odfiltrirane tudi nevarne valovne dolžine, kot so UV žarki, ki jih še vedno sevajo številni IPL aparati in s tem še dodatno škodujejo kožnim strukturam. Kvadratna oblika svetlobnega pulza pa omogoča tekom svetlobnega pulza enakomerno razporeditev svetlobne energije v tarčnem tkivu in s tem optimalne učinke in sočasno veliko varnost  postopka. 

Potrebno je le še bogato teoretično poznavanje omenjene tehnologije ter patoloških stanj in lastnosti kože, da aparat nudi optimalne učinke in varne posege. 

Naročite se lahko po telefonu vsak delovni dan med 07.00 in 20.00 uro. Kadarkoli pa nas lahko kontaktirate preko elektronske pošte.                                          

Telefon:  +386 59 333 888                                             

Email:  info@metkaadamic.com